à la Kaart.nl/Knutselkalender

Natuurlijk kan een kaartenmaker niet zonder inspiratie en nieuwe ideeën. En natuurlijk zorgt à la Kaart daar voor. Maar wil je meer knutselideeën opdoen? Dan kan je natuurlijk ook een hobbybeurs bezoeken!

Dat is een uitgelezen kans om de nieuwste technieken en veel voorbeelden te bekijken. In deze knutselkalender vind je momenteel 4 hobbybeurzen die de komende maanden in Nederland en België op de agenda staan.
Wil je de kalender printen? Gebruik dan de printvriendelijke versie.

Hobbybeurs aanmelden

2 maart 2023

Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen

2 t/m 4 maart 2023, website
Brabanthallen
Den Bosch
10 maart 2023

Anita's tip!

Creaweekend

10 t/m 12 maart 2023, website
Evenementenhal
Hardenberg
1 april 2023

Anita's tip!

ArtSpecially GECANCELD

1 t/m 2 april 2023, website
Hart van Holland
Nijkerk
6 oktober 2023

Anita's tip!

Creaweekend

6 t/m 8 oktober 2023, website
Evenementenhal
Hardenberg

Hobbybeurs aanmelden

Alle data en verdere gegevens zijn onder voorbehoud. à la Kaart is niet verantwoordelijk voor verkeerd vermelde data, aangezien sommige data tussendoor kunnen veranderen. Bezoek altijd de website van de betreffende hobbybeurs voor de meest recente data en informatie.

Over Anita en à la Kaart

Hallo! Ik ben Anita Corsten en ben al heel lang bezig met kaarten maken. Inmiddels is dit mijn grootste hobby geworden, met als resultaat een grote collectie zelfgemaakte kaarten. Sinds maart 2004 heb ik mijn eigen website waarop bijna alle kaarten te bekijken zijn. à la Kaart is inmiddels door mensen bezocht! Veel knutselplezier!