Nederlands English English

à la Kaart.nl/Workshops

Het zelf maken van een bijzondere en originele kaart is voor iedereen een uitdaging. Des te gemakkelijker wordt het als je een handleiding hebt voor het maken van een dergelijke kaart. In de workshops van à la Kaart omschrijft Anita stap voor stap hoe je ook zelf de leukste kaarten kan maken.

Alle workshop bestaan uit meerder stappen die elk geïllustreerd zijn met duidelijke afbeeldingen. In het onderstaande overzicht vind je alle workshops die op deze website zijn verschenen. Klik op de titel of het plaatje om de volledige workshop te bekijken. De nieuwste workshops vind je bovenaan de lijst.


Workshop 'Coloursoft potloden'

Toegevoegd op 13 november 2008

Coloursoft kleurpotloden worden gemaakt door Derwent, de oudste potlodenfabriek van Engeland. Deze kleurpotloden hebben een zachte stift en zijn daardoor erg geschikt voor het mengen van kleuren. Heb jij ook Coloursoft potloden? In deze workshop staat een aantal handige tips en trucs. Workshop »

Workshop 'Kadodoosje Triangle'

Toegevoegd op 20 augustus 2008

In deze workshop leg ik uit hoe je het kadodoosje 'Triangle' maakt. En erg leuk is natuurlijk ook dat je het patroon voor dit kadodoosje gratis van onze website kunt downloaden! Workshop »

Workshop 'Kerstkaart borduren'

Toegevoegd op 20 augustus 2008

In deze workshop demonstreer ik hoe je een kerstkaart maakt met de technieken 3D en borduren. Workshop »

Workshop 'Vogelhuisje'

Toegevoegd op 5 mei 2007

In deze workshop demonstreer ik hoe je een kaart in de vorm van een vogelhuisje maakt. Dit vogelhuisje is afkomstig uit het boek 'Basisboek kaarten maken'. Het patroon van dit vogelhuisje kun je dan ook in dit boek vinden (op pagina 11). Workshop »

Workshop 'Piramidekaart'

Toegevoegd op 5 mei 2007

In deze workshop demonstreer ik hoe je een piramidekaart maakt. Deze piramidekaart is afkomstig uit het boek 'Basisboek kaarten maken'. Het patroon van deze piramidekaart kun je dan ook in dit boek vinden (op pagina 32). Workshop »

Workshop 'Spring Card'

Toegevoegd op 2 mei 2006

In deze workshop laat ik je zien hoe je een 'Spring Card' maakt. Een Spring Card is een kaart die omhoog "springt" als je deze uit de envelop haalt. De kaarten kunnen gemaakt worden met verschillende technieken. De kaart uit deze workshop wordt gemaakt met 3D en embossing. Natuurlijk kun je ook voorbeelden van Spring Cards bekijken alvorens je begint. Workshop »

Anita Corsten

Anita Hello! I am Anita Corsten from The Netherlands. For a long time I have been making cards, which is my greatest hobby nowadays. Right now I have a huge collection of cards. Most of them are published here at my website which was found in March 2004. In the meanwhile it has been visted times. Take a look and enjoy! more »

About à la Kaart

à la Kaart was found in March 2004. This website was originally started to show the cards Anita made. Soon the website was extended with a lot more features. In the meanwhile more than 6000 people visit à la Kaart every month. more »

Most popular


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/deb13479/domains/a-la-kaart.nl/public_html/style/templates/footer.en.inc.php on line 32