Laatsteupdates

Challenge 136 Marianne Design® Challenge blog

Donderdag 14 november 2019
Wat gaat de tijd toch snel als je het druk hebt. Vandaag staat de nieuwe challenge al weer op het blog https://mariannedesign.blogspot.com. Suzan heeft een hele leuke sketch voor ons gevonden en daar is het team mee aan de slag gegaan. Tuurlijk heb ik er weer een kerstkaart van gemaakt. Ga maar snel kijken en kom ook gezellig meedoen.

Kerst

Maandag 11 november 2019
Zoals ik vorige keer al schreef, ik ben nu echt over op de kerstkaarten met af en toe een verjaardagskaart. Vandaag krijg je dus 3 nieuwe kerstkaarten waarvan er 2 van de workshop zijn die in oktober hier thuis werd gegeven.
Belangstelling? Kijk op https://stampincreatief.blogspot.com onder de tab workshops. Je vind daar de komende workshopdata en verdere info.

Van alles wat

Dinsdag 5 november 2019
Vanaf nu zal er wel veel kerst voorbij gaan komen maar voor nu toch nog 2 andere kaarten, nouja kaarten. De ene is een A4 pagina die ik maakte voor Marianne Design® in verband met het 25-jarig jubileum, de andere is een verjaardagkaart en de rest natuurlijk kerst. Dit keer in vintage stijl.

Welkom op à la Kaart

Mijn naam is Anita Corsten. Ik ben al heel lang creatief bezig, waarvan de laatste jaren voornamelijk met kaarten maken. Daardoor ontstond een grote (en nog steeds groter wordende) collectie kaarten. Een groot deel hiervan vind je inmiddels hier op à la Kaart. Veel plezier met kijken en natuurlijk met knutselen!

Nieuwste knutselmaterialen

Hier op à la Kaart vindt je elke week nieuwe voorbeeldkaarten gemaakt met de nieuwste knutselmaterialen en -technieken. Zelfs voordat de materialen in de winkel liggen!

Over Anita en à la Kaart

Hallo! Ik ben Anita Corsten en ben al heel lang bezig met kaarten maken. Inmiddels is dit mijn grootste hobby geworden, met als resultaat een grote collectie zelfgemaakte kaarten. Sinds maart 2004 heb ik mijn eigen website waarop bijna alle kaarten te bekijken zijn. à la Kaart is inmiddels door mensen bezocht! Veel knutselplezier!