Laatsteupdates

Challenge 200

Donderdag 19 april 2018
Vandaag is er een heel feestelijke challenge op www.mariannedesign.blogspot.com Ik ben lekker aan de slag gegaan met producten van Karin Joan. Komen jullie allemaal gezellig medoen. Kijk snel op het blog voor de verrassing vanwege challenge 200.

Kaarten met Marianne Design®

Zondag 15 april 2018
Ik heb alweer een kerstkaart gemaakt voor de voorraad en een leuke baby kaart-in-de-box. Snel kijken maar.

2 Kaarten

Donderdag 12 april 2018
Ik heb vandaag een mannenkaart voor jullie. Vaak zijn die moeilijk te maken maar niet met Stampin'Up! producten. De andere kaart is een uitgebreide labelkaart. Bezoek ook een mijn blogs www.a-la-kaart.blogspot.com en voor de Stampin'Up! informatie en workshops www.stampincreatief.blogspot.nl

Welkom op à la Kaart

Mijn naam is Anita Corsten. Ik ben al heel lang creatief bezig, waarvan de laatste jaren voornamelijk met kaarten maken. Daardoor ontstond een grote (en nog steeds groter wordende) collectie kaarten. Een groot deel hiervan vind je inmiddels hier op à la Kaart. Veel plezier met kijken en natuurlijk met knutselen!

Nieuwste knutselmaterialen

Hier op à la Kaart vindt je elke week nieuwe voorbeeldkaarten gemaakt met de nieuwste knutselmaterialen en -technieken. Zelfs voordat de materialen in de winkel liggen!

Over Anita en à la Kaart

Hallo! Ik ben Anita Corsten en ben al heel lang bezig met kaarten maken. Inmiddels is dit mijn grootste hobby geworden, met als resultaat een grote collectie zelfgemaakte kaarten. Sinds maart 2004 heb ik mijn eigen website waarop bijna alle kaarten te bekijken zijn. à la Kaart is inmiddels door mensen bezocht! Veel knutselplezier!