Laatsteupdates

Challenge 211 Marianne Design® Challenge blog

Donderdag 18 oktober 2018
De nieuwe challenge op www.mariannedesign.blogspot.com is bedacht door Judith en luidt: gebruik de hoofdkleuren zwart en oranje met min. 3 producten van MDesign. Ik heb niet met Halloween dus ben voor een herfstkaart gegaan. Komen jullie ook gezellig meedoen?

Stampin'Up! en meer

Dinsdag 16 oktober 2018
Er staan weer wat leuke kadotips met Stampin Up! materialen en nog een leuk model vouwkaart.

Challenge 210 Marianne Design® Challenge blog

Donderdag 4 oktober 2018
De nieuwe challenge staat weer online en Jolanda wil dat we een 3-luikkaart maken met minimaal 3 producten van Marianne Design®. Ik heb een kaart gemaakt voor onze jarige (tweeling)dochter.
Komen jullie weer allemaal gezellig meedoen en kijk dan ook gelijk even op www.mariannedesign.blogspot.com wat het desigteam heeft gemaakt.

Welkom op à la Kaart

Mijn naam is Anita Corsten. Ik ben al heel lang creatief bezig, waarvan de laatste jaren voornamelijk met kaarten maken. Daardoor ontstond een grote (en nog steeds groter wordende) collectie kaarten. Een groot deel hiervan vind je inmiddels hier op à la Kaart. Veel plezier met kijken en natuurlijk met knutselen!

Nieuwste knutselmaterialen

Hier op à la Kaart vindt je elke week nieuwe voorbeeldkaarten gemaakt met de nieuwste knutselmaterialen en -technieken. Zelfs voordat de materialen in de winkel liggen!

Over Anita en à la Kaart

Hallo! Ik ben Anita Corsten en ben al heel lang bezig met kaarten maken. Inmiddels is dit mijn grootste hobby geworden, met als resultaat een grote collectie zelfgemaakte kaarten. Sinds maart 2004 heb ik mijn eigen website waarop bijna alle kaarten te bekijken zijn. à la Kaart is inmiddels door mensen bezocht! Veel knutselplezier!