Laatsteupdates

Bedankt

Maandag 4 juli 2022
Ik was Stampin'Up! demonstratrice en maakte altijd kleine kadootjes om bij de bestelling te doen. Hier nog een leuke verzameling ter inspiratie.

Challenge 298 Marianne Design® Challenge blog

Donderdag 30 juni 2022
Onze laatste challenge en dan is het vakantie tot 24 augustus. Henriet heeft een leuke kleurenchallenge, kijk op het blog voor de info https://mariannedesign.blogspot.com
Ik heb er een soort van mannenkaart van gemaakt met het notitieblokje.
Fijne vakantie voor alle a-la-kaart bezoekers

Getrouwd

Zondag 26 juni 2022
De oudste zoon van mijn zus is getrouwd en wij mochten dat bijwonen. Ze hadden geen wensen dus heb ik een explosionbox gemaakt met daarin een bijdrage.

Welkom op à la Kaart

Mijn naam is Anita Corsten. Ik ben al heel lang creatief bezig, waarvan de laatste jaren voornamelijk met kaarten maken. Daardoor ontstond een grote (en nog steeds groter wordende) collectie kaarten. Een groot deel hiervan vind je inmiddels hier op à la Kaart. Veel plezier met kijken en natuurlijk met knutselen!

Nieuwste knutselmaterialen

Hier op à la Kaart vindt je elke week nieuwe voorbeeldkaarten gemaakt met de nieuwste knutselmaterialen en -technieken. Zelfs voordat de materialen in de winkel liggen!

Over Anita en à la Kaart

Hallo! Ik ben Anita Corsten en ben al heel lang bezig met kaarten maken. Inmiddels is dit mijn grootste hobby geworden, met als resultaat een grote collectie zelfgemaakte kaarten. Sinds maart 2004 heb ik mijn eigen website waarop bijna alle kaarten te bekijken zijn. à la Kaart is inmiddels door mensen bezocht! Veel knutselplezier!